Lärare åk 4-6 Timmele skola

Lärare åk 4-6 Timmele skola

Du kommer att ingå i ett arbetslag som undervisar åk 4-6. I ditt uppdrag leder och stimulerar du eleverna i sitt lärande och sin personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande vis utifrån deras egna förutsättningar. Vidare deltar du aktivt i skolans arbetslags- och förbättringsarbete samt arbetar mot skolans mål, uppdrag och prioriterade områden. Tillsammans med kollegor, elever och vårdnadshavare skapar du ett klimat som inspireras av trygghet och studiero.

Kvalifikationer
Grundläggande krav för tjänsten är att du innehar pedagogisk examen och har ansökt om, eller fått lärarlegitimation. Har du tidigare erfarenhet av Infomentor är det postitivt. Vi söker dig som är kreativ och idérik i din undervisning, där du har ett tydligt kvalitetsfokus och flexibelt förhållningssätt. Du känner dig trygg i din yrkesroll och arbetar självständigt och ansvarsfullt. Vidare bör du ha en god samarbetsförmåga och kunna arbeta utifrån ett problemlösande förhållningssätt i aktuella frågor samt kring arbetsuppgifter utöver undervisningen. Du har ett stort intresse av att skapa positiva lärandemiljöer och en god undervisningskultur.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Ingela Alkanius
Telefon 0766-435549
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/timmele-skola/
Sista ansökningsdag 30 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. På Timmele skola går ca 130 elever i årskurs F-6. Skolan har ett elevhälsoteam bestående av speciallärare, kurator, specialpedagog, skolsköterska och skolledning. Vi vill att våra elever ska lämna Timmle skola med positiva minnen, gott självförtroende och väl förberedda för vidare studier. För att skapa ännu bättre förutsättningar för ett positivt lärande söker vi ytterligare en grundskollärare till vår verksamhet.