Kulturskolan söker konstnärlig pedagog inom bild och form!

Kulturskolan söker konstnärlig pedagog inom bild och form!

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling. Kulturskolan vänder sig i till elever i grundskole- och gymnasieåldern. Cirka 550 elever finns hos oss varje vecka. Alla elever har möjlighet att delta i ensemble eller orkester. För läsåret 2022/2023 utökar vi vår verksamhet med kulturpedagoger inom teater/drama, bild/film samt musik. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som pedagog på Kulturskolan blir du en del i ett arbetslag med uppdrag att söka upp elever i nya målgrupper för att introducera och låta dem prova på skolans breda utbud av aktiviteter. Vi följer grundskolans läsårstider och vi har undervisning både på skoltid och på eftermiddag/kvällstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning och arbetslivserfarenhet inom bild och/eller form. Vi ser positivt på om du även har en pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning för barn och unga. Att ha stor bredd och att du kan uttrycka dig i flera konstformer är meriterande för tjänsten. Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten då undervisning sker både i kulturskolans lokaler och i grundskolans lokaler utanför tätorten. Som person har du god förmåga att skapa relationer, så väl med elever som till annan personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Petrini
Telefon 0766-43 53 61
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (27 dagar kvar)