Kontorsvaktmästare

Kontorsvaktmästare

Som kontorsvaktmästare på vårt servicecenter handlar arbetet om att ge service till förvaltningsorganisationen. Du sköter posthantering, utkörning av post i centralorten och är kontaktperson gentemot PostNord. I uppdraget ingår ansvar för kopieringscentralen och du arbetar i reception och växel en dag/vecka. Vidare finns du till för teknisk support i konferensrum och utförande av vissa andra vaktmästartjänster. I uppdraget ingår även fakturahantering och andra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har fullgjort gymnasieutbildning och har erfarenhet av ett serviceinriktat yrke. För att fungera i rollen krävs god förmåga att förstå och använda dig av teknisk utrustning samt har goda datorkunskaper och systemerfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i reception/växel samt med post- och fakturahantering. För tjänsten krävs att du har B-körkort. Som kontorsvaktmästare behöver du ha ett positivt och tillmötesgående bemötande och attityd. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du även kan arbeta självständigt och ta ansvar för din uppgift. Vidare är du lösningsfokuserad, planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och behåller lugnet i stressade situationer. Du kan uttrycka dig väl i svenska, tal och skrift samt är tydlig i din kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon 0321-595000
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Kommunservice är en verksamhet i sektor service. Inom verksamheten finns enheter för lokalvård, park & skog samt servicecenter. Den annonserade tjänsten tillhör servicecenter som har ansvar för posthantering, kommunens växel, receptionerna i förvaltningsbyggnaderna Stadshuset och på Höjdgatan samt ett flertal administrativa uppgifter (t.ex. fakturahantering). Att sköta kommunens konferenslokaler är också en del av servicecenters uppdrag. Fokusområden som beskriver vår verksamhet är god kommunikation, gott bemötande samt ordning och reda. Till vårt servicecenter söker vi nu dig som har service och kundnöjdhet som främsta drivkraft. Välkommen med din ansökan!