Kock till poolverksamhet

Kock till poolverksamhet

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget och målet med verksamheten är att servera god, vällagad och näringsriktig mat som är anpassad till gästens behov och önskemål. Verksamheten beaktar särskilt behoven av specialmat. Vi erbjuder service till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 kök som ingår i verksamhet kost. Ord som beskriver arbetet i vår verksamhet, liksom för hela sektor Service, är god kommunikation, gott bemötande samt ordning och reda. Vi söker nu en kock till kostverksamheten med placering i kostens poolverksamhet. Arbete i poolverksamhet innebär att du blir placerad i något av verksamhetens alla kök vid kollegors sjukfrånvaro, semester och annan ledighet. Anställningen innebär helgtjänstgöring var fjärde helg. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter såsom tillredning av mat, servering, diskning, egenkontroll, beställningar m.m. Som poolkock kommer ditt uppdrag variera där du ena dagen självständigt arbetar i ett förskolekök för att andra dagen ingå i ett köksteam i ett storkök. Vi har hela Ulricehamns kommun som arbetsplats vilket ställer krav på flexibilitet samt möjlighet att på kort varsel ta sig till något av våra olika kök.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt har tidigare erfarenhet av arbete i storkök. Saknar du kockutbildning kommer validering att tillämpas. Det är ett krav för tjänsten att du har arbetslivserfarenhet inom storkök eller restaurang samt har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Det är meriterande om du dessutom har goda kunskaper inom livsmedelshygien. God datorvana då administrativa uppgifter så som inköp ingår. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. I ditt arbete är du strukturerad och självgående med intresse för förändring och utveckling. Du är initiativtagande och serviceinriktad med förmåga att hantera stressiga situationer. Vidare har du god kommunikativ förmåga, är lojal och har lätt för att samarbeta och komma överens med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vänta inte med din ansökan då intervjuer kommer att ske löpande.

Övrigt
Betyg/intyg kan bifogas vid ansökan alternativt lämnas vid eventuell intervju. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Provanställning kan komma att tillämpas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Här kan du beställa ett registerutdrag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Ann-Mari Johansson
Telefon 0321-59 51 91
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (6 dagar kvar)