Kock till Kostverksamheten

Kock till Kostverksamheten

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 stycken kök som ingår i verksamheten. Vi söker nu två kockar till kostverksamheten med för närvarande placering i två av våra äldreomsorgskök i centrum. Anställningen innebär helgtjänstgöring samt att tjänstgöring i andra kök kan förekomma. Kostverksamheten arbetar med en säsongsanpassad meny och vårt mål är att laga all mat från grunden med bra råvaror. Ord som beskriver vår verksamhet är god kommunikation, gott bemötande samt ordning och reda. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar alla i ett storköks förekommande arbetsuppgifter såsom beställningar, matlagning, servering, diskning, egenkontroll m.m.

Kvalifikationer
Du har en kockutbildning, eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Om du har erfarenhet av att arbeta inom köksverksamhet ser vi det som mycket meriterande. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Validering kommer att tillämpas om kockutbildning saknas. Vi söker dig som är strukturerad och har god vilja till förändring och utveckling. Du är ansvarsfull och stresstålig i förändrade situationer. Du har förmågan att arbeta självständigt men samarbetar också väl med andra människor och är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Övrigt
* Intervjuer sker löpande under ansökningstiden * Betyg och intyg lämnas vid en eventuell intervju. * Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Provanställning kan komma att tillämpas. * Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). (då placering kan ske i andra verksamheter krävs utdrag för samtliga) Här kan du beställa ett registerutdrag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ * Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. * Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Marie Winblad Von Walter
Telefon 0321-595190
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (8 dagar kvar)