Kock till Hökerums skola

Kock till Hökerums skola

Tjänsten innefattar alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter såsom beställningar, matlagning, servering, diskning, egenkontroll m.m.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock eller har utbildning som vi bedömer likvärdig. Saknar du kockutbildning kommer validering tillämpas. Det är ett krav för tjänsten att du tidigare har arbetat inom storkök eller restaurang, att du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift, samt har god datorvana. Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt, du ser lösningar i situationer som uppstår och vågar tänka nytt i arbetsrelaterade frågor. Du tar ansvar för ditt arbete och behåller lugnet i stressiga situationer. Din samarbetsförmåga är god och du är serviceinriktad i ditt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer hålls löpande under ansökningstiden. Provanställning kan komma att tillämpas. Ange i ansökan om du är intresserad av följdtjänster. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson David Reinholdsson
Telefon 0321-595192
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 27 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun med uppdrag att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag ingår 35 kök i vår verksamhet som kan beskrivas med god kommunikation, gott bemötande samt ordning och reda. Nu söker vi en kock med för närvarande placering på Hökerum skola, en skola med cirka 225 elever från förskola till årskurs 6. Anställning inom kostverksamheten innebär att helgtjänstgöring samt tjänstgöring i andra kök kan förekomma.