Kock till Hökerums skola

Kock till Hökerums skola

Tjänsten innefattar alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter såsom beställningar, matlagning, servering, diskning, egenkontroll mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock eller har tidigare erfarenhet av arbete i storkök. Saknar du kockutbildning kommer validering att tillämpas. Det är ett krav för tjänsten att du har arbetat inom storkök eller restaurang tidigare samt har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Din datorvana är god och du har B-körkort. Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och du ser lösningar i situationer som uppstår och vågar tänka nytt i arbetsrelaterade frågor. Du tar ansvar för ditt arbete och behåller lugnet i stressiga situationer. Din samarbetsförmåga är god och du är serviceinriktad i ditt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Provanställning kan komma att tillämpas. Ange i ansökan om du är intresserad av följdtjänster. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson David Reinholdsson
Telefon 0321-595192
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 20 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Kosten är en verksamhet inom sektor Service i Ulricehamns kommun med uppdrag att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 kök som ingår i verksamhet Kost. Nu söker vi en kock med för närvarande placering på Hökerum skola och Hökerumsgården där större delen av tjänstgöringen kommer att ske på skolan. Anställning inom kostverksamheten innebär att helgtjänstgöring samt tjänstgöring i andra kök kan förekomma.