Kock till Hökerum

Kock till Hökerum

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära symbios med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 kök som ingår i verksamhet kost. Ord som beskriver vår verksamhet är god kommunikation, gott bemötande samt ordning och reda. Vi söker nu en kock till kostverksamheten med för närvarande placering i Hökerum. Tjänsten innebär arbete både på Hökerums skola och Hökerumsgården som är vårt omsorgsboende på orten som även lagar mat till Hökerums förskola. Anställning inom kostverksamheten innebär att helgtjänstgöring samt tjänstgöring i andra kök kan förekomma. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter såsom beställningar, matlagning, servering, diskning, egenkontroll mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock eller vad arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Saknar du kockutbildning kommer validering att tillämpas. Har du tidigare arbetat inom storkök eller restaurang så är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift, och din datorvana är god. Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och du ser lösningar i situationer som uppstår och vågar tänka nytt i arbetsrelaterade frågor. Du tar ansvar för ditt arbete och behåller lugnet i stressiga situationer. Din samarbetsförmåga är god och du är serviceinriktad i ditt bemötande. Du har en god vilja till förändring och utveckling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan! Provanställning kan komma att tillämpas. Ange i ansökan om du är intresserad av följdtjänster. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Johan Garphammar
Telefon 0766-43 51 85
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (14 dagar kvar)