Intendent till Timmele skolområde

Intendent till Timmele skolområde

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Timmele skolområde strävar efter att ge kunskap, glädje och gemenskap och består av skolorna i Timmele och Hössna. Skolorna ligger bara några kilometer utanför Ulricehamn men samtidigt med naturen alldeles inpå knutarna. På vardera skolan går cirka 120 elever i åldrarna 6-12 år fördelade på förskoleklass och 6 klasser. Vi har också fritidshemsverksamhet för barn från 6 års ålder. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett ledningsteam bestående av en rektor och två arbetslagsledare tillika speciallärare. Som skolintendent arbetar du med en bredd av olika uppgifter på delegation av rektor. Uppdraget innebär ett löpande ansvar för framtagandet av olika beslutsunderlag i det systematiska kvalitetarbetsarbetet, ansvar för de administrativa uppgifterna i skolområdet och att vara behjälplig vid vikarieanskaffning, hantering av fakturor samt fastighetsrelaterade frågor av administrativ karaktär. Arbetet innebär kontakt med medarbetare och arbetslagsanvariga på respektive skola och fritidshem, externa kontakter mot vårdnadshavare, kommuner, fastighet och leverantörer. Du kommer även att ha ett uppdrag där du ska avlasta och stötta lärarna på olika sätt såsom till exempel att kopiera underlag, hjälpa till med beställningar, schemaläggning, pedagogiska IT-frågor med mera.

Kvalifikationer
Du som söker har ett stort engagemang i ditt arbete, är uppdragsfokuserad och kvalitetsmedveten, strukturerad och tydlig. Du ser och hittar lösningar och har en numerisk eller språklig analytisk förmåga. Du har en positiv inställning, är självgående och självständig men också prestigelös och samarbetsvillig. Du är serviceinriktad och är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt. Vidare ser vi att du är lojal och förtroendeingivande, ansvarstagande, stresstålig och flexibel med en personlig mognad. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi, pedagogik eller vad arbetsgivaren anser relevant för tjänsten. Du har minst tre års erfarenhet av en administrativ roll och mycket goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har kännedom om systemen Personec, Raindance, Edlevo och Skola24. Även erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är meriterande för tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ingela Alkanius
Telefon 0766-435549
Område Ulricehamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Utbildning, Administration & Ledning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/
Sista ansökningsdag 24 maj 2022 (3 dagar kvar)