Idrottslärare till Timmele skolområde

Idrottslärare till Timmele skolområde

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling. Timmele skolområde består av skolorna i Timmele och Hössna, som ligger bara några kilometer utanför Ulricehamn men samtidigt med naturen alldeles inpå knutarna. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du planerar, genomför och följer upp din undervisning i idrott och hälsa med den enskilda eleven i centrum och du arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Vi har fokus på samarbete, goda relationer och lärande i alla dess former. Det är viktigt för oss att värna om ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Det ingår också att aktivt delta i skolans arbetslags- och förbättringsarbete samt arbetar mot skolans mål, uppdrag och prioriterade områden.

Kvalifikationer
Grundläggande krav för tjänsten är att du har genomfört grundskollärarutbildning och har, eller har ansökt om, lärarlegitimation. Om du har utbildning eller erfarenhet av att arbeta med elever som behöver stöd i sin språkutveckling så är det meriterande. Vi söker dig som är kreativ och idérik i din undervisning och som har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du har förmågan att organisera verksamheten och verka för en god kvalitet. Du är väl förtrogen med våra styrdokument och känner dig trygg i din yrkesroll och arbetar självständigt och ansvarsfullt. Du bör ha lätt för att samarbeta med kollegor och knyta kontakter både hos barn och vuxna. Vidare visar du engagemang i ditt arbete och samarbetar med kollegor i aktuella frågor, elevhälsofrågor samt kring ansvar för arbetsuppgifter utöver undervisningen utifrån ett problemlösande förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig mognad. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (5 dagar kvar)