Helgtjänst till äldreomsorgen

Helgtjänst till äldreomsorgen

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden både i centralorten och i några av de andra orterna i kommunen. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Söker du extraarbete hos oss får du värdefull erfarenhet av vård och omsorg och framförallt bidrar du till att göra skillnad för våra äldre! Ulricehamns kommun söker nu medarbetare för att stärka upp helgbemanningen inom äldreomsorgen. Anställningen riktar sig till personer med annan huvudsysselsättning. Det kan vara studier, eget företag eller deltidsarbete hos annan arbetsgivare. Arbetstiden är schemaförlagd fredag till söndag efter verksamhetens behov och i samråd med enhetschef kommer ni överens om sysselsättningsgrad och förläggningen av arbetstiden med placering på någon av våra enheter. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen utför du vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL och du arbetar med brukarnas bästa i fokus och med att säkerställa att de får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro.

Kvalifikationer
Tjänsten riktar sig till personer med annan huvudsaklig sysselsättning som söker extraarbete. Studerar du till undersköterska, sjuksköterska eller annat yrke inom vård- och omsorg så är det meriterande. För att trivas hos oss är det viktigt att du är lyhörd och har god empatisk förmåga. Du bidrar till en god arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt och samarbetar gott med dina kollegor.

Övrigt
Bifoga gärna dina betyg samt arbetsgivarintyg/tjänstgöringsintyg vid ansökan då dessa behövs inför eventuell lönesättning. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.
Mer info
Kontaktperson Jenny Pipkorn
Telefon 0321-59 55 90
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (16 dagar kvar)