Gymnasielärare till Vuxenutbildningen

Gymnasielärare till Vuxenutbildningen

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling. Vuxenutbildningen i Ulricehamn söker lärare för undervisning på grundläggande och gymnasial nivå! Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Undervisning i engelska, svenska som andraspråk och svenska. Undervisningen är förlagd i klassrum men också till flexibla studieformer som närdistans. Du kommer att ingå i arbetslag där du självständigt och tillsammans med dina kollegor systematiskt planerar, genomför, följer upp och analyserar undervisningen. Vi använder digitala verktyg som ett redskap för lärande.

Kvalifikationer
Till tjänsten söker vi dig som är utbildad gymnasielärare med behörighet att undervisa i engelska, svenska som andraspråk och svenska. Du har eller har ansökt om lärarlegitimation. Du har god vana av digitala verktyg i undervisningen samt erfarenhet av betygsättning och bedömning. Har du erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildning är det meriterande. Du förstår vikten av att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du har förmåga att individualisera och variera undervisningen och är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Som person ser vi att du har en positiv inställning och kan anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du jobbar strukturerat både enskilt och i samverkan med andra.

Övrigt
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Kristin Kjellander
Telefon 0321-59 54 55
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/vux/sfi/
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (11 dagar kvar)