Grundskollärare till Ulrikaskolan

Grundskollärare till Ulrikaskolan

Uppdraget gäller undervisning i åk 1-3 på Ulrikaskolan. Du planerar, genomför och följer upp undervisning i klass samt anpassar undervisningen utifrån enskilda elevers behov. Tillsammans med dina lärarkollegor samverkar du och tar ansvar för upplägg av undervisning samt för andra arbetsuppgifter som ingår i verksamheten. Arbetet sker utefter gällande lagar och förordningar som styr grundskolan.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs lärarutbildning med behörighet inom grundskolans tidigare år. Det är önskvärt att du har en bred ämnesbehörighet och gärna inom Sv, Eng, Ma, Mu, SO, NO, Tk och/eller bild. Vi söker dig som är kreativ och idérik i din undervisning, där du har ett tydligt kvalitetsfokus och ett flexibelt förhållningssätt. Du är strukturerad och visar stort engagemang och du känner dig trygg i din yrkesroll vilket visar sig genom att du arbetar självständigt och ansvarsfullt.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Helena Bergquist
Telefon 0321-595401
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/ulrikaskolan/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Ulrikaskolan är en skola belägen i centrala Ulricehamn. Här går cirka 355 elever från förskoleklass till och med årskurs sex. På skolan finns ett administrativt stöd och ett elevhälsoteam med specialpedagog, skolsköterska och kurator. På Ulrikaskolan finns även fem fritidsavdelningar för barn i åldrarna 6-12 år.