Gillar du matlagning och är flexibel?

Gillar du matlagning och är flexibel?

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Kosten är en av våra verksamheter i kommunen som har i uppdrag att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Det finns 35 kök som ingår i verksamhet kost och dessa är placerade på olika ställen i kommunen. Är matlagning något som ligger dig varmt om hjärtat? Brinner du för variation och förändring? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter såsom tillredning av mat, servering, diskning, egenkontroll, beställningar m.m. Som poolkock kommer ditt uppdrag variera där du ena dagen självständigt arbetar i ett förskolekök för att andra dagen ingå i ett köksteam i ett storkök. Vi har hela Ulricehamns kommun som arbetsplats vilket ställer krav på flexibilitet samt möjlighet att på kort varsel ta sig till något av våra olika kök. Arbetspassen är förlagda måndag-fredag på dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt har tidigare erfarenhet av arbete i storkök. Saknar du kockutbildning kan validering komma att tillämpas. Det är ett krav för tjänsten att du har tidigare erfarenhet från storkök och/eller restaurang samt har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift. Det är också ett krav att du har goda kunskaper inom livsmedelshygien och meriterande med en god datorvana. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Vi ser gärna att du är strukturerad, självgående och har ett intresse för förändring och utveckling. Du vågar ta egna initiativ, har en god serviceförmåga och kan hantera stressiga situationer. Vidare har du god kommunikativ förmåga, är lojal och har lätt för att samarbeta och komma överens med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Här kan du beställa ett registerutdrag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Övrigt
När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen. Betyg/intyg kan bifogas vid ansökan alternativt lämnas vid eventuell intervju. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Provanställning kan komma att tillämpas. Vänta inte med din ansökan då intervjuer kommer att ske löpande. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Här kan du beställa ett registerutdrag: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.
Mer info
Kontaktperson Ann-Mari Johansson
Telefon 0321-59 51 91
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (3 dagar kvar)