Gatuingenjör

Gatuingenjör

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Miljö- och samhällsbyggnad är en sektor som består av fyra enheter, miljöenheten, byggenheten, exploateringsenheten och planenheten. Inom exploateringsenheten arbetar vi med mark- och exploateringsfrågor, energirådgivning, infrastrukturprojekt, trafik- och gatufrågor. Vi söker nu en gatuingenjör till vårt team! Vill du vara med i arbetet med hållbar stadsutveckling i en spännande och växande kommun? Är du intresserad av ett varierat arbete där du har stor möjlighet att påverka din vardag? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som gatuingenjör kommer du leda, driva och följa upp investeringsprojekt avseende utbyggnad av gator och övrig infrastruktur i samband med exploateringar. Du planerar och genomför projekten med kontakter inom kommunen och/ eller med entreprenörer och konsulter. Du är även delaktig i drift- och underhållsfrågor av befintligt gatunät. I din roll ingår också att medverka i upphandlingar och upprätta olika typer av tjänsteskrivelser.

Kvalifikationer
Du behöver ha en ekonomisk medvetenhet där du kan förstå och tillämpa affärsmässiga principer. Du är strukturerad, noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare är du duktig på att kommunicera i både tal och skrift. I ditt bemötande är du serviceinriktad, samarbetar bra med andra och löser komplicerade frågor på ett konstruktivt sätt. Vi söker dig med civilingenjör/ högskoleingenjörsutbildning inom väg/ vatten eller att du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från arbete i politiskt styrda organisationer och/eller från arbete inom anläggningsbranschen. Det är även meriterande om du har vana av projektledning. Körkort klass B är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Andreas Ekman
Telefon 0321-595032
Område Ulricehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/trafik-och-samhallsutveckling/
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (15 dagar kvar)