GIS/ kart- och mätingenjör till Planeheten sökes!

GIS/ kart- och mätingenjör till Planeheten sökes!

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Sektor miljö och samhällsbyggnad består av fyra enheter, miljöenheten, byggenheten, planenheten och exploateringsenheten.

Arbetsuppgifter
I din roll som GIS- / kart- och mätingenjör kommer du att arbeta brett inom processen kartframställning och GIS. Detta innebär både uppgifter i framtagandet av kartunderlag i bygglovsprocessen samt delar som rör kommunens egna GIS- system. Kartuppdragen handlar om att samla information och sköta en smidig och snabb leverans till våra kunder. Arbetsuppgifterna inom GIS är mycket varierande med stort fokus på att ta fram anpassade webbaserade kartprodukter och tjänster för att öka användningen och nyttan av GIS. För oss är det viktigt att du gillar interna och externa kontakter, allt för att vi skall producera den bästa upplevelsen och produkten till kunderna. Beroende på din bakgrund och tidigare erfarenheter kan arbetsuppgifterna komma att anpassas.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad GIS-ingenjör, kartingenjör/tekniker eller innehar annan motsvarande utbildning eller erfarenhet för att på ett bra sätt hantera yrkesrollen. Du behöver ha goda kunskaper av Geosecma for ArcGIS och gärna några års arbetserfarenhet inom yrkesområdet. Du ska kunna använda dig av Office-paketet, och kunna uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift. B-körkort är också ett krav för tjänsten. Erfarenhet av system som ArcGIS Online/Enterprise och FME är meriterande, så även adressättning i LINA eller BAL. Du har ett starkt service-, kvalitets- och kundfokus genom hela arbetsprocessen. Du har ett problemlösande förhållningssätt med fokus på lösningen istället för problemet i ditt arbete och till olika situationer som uppstår. Du arbetar strukturerat och är nyfiken, tar egna initiativ till förbättringar och tar ansvar för din uppgift. I ditt bemötande är du ödmjuk, uppmärksam och tillmötesgående. Du samarbetar bra med andra, lyssnar och kommunicerar och antar nya utmaningar på ett konstruktivt sätt. Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill utvecklas i en expansiv kommun och på en ovanligt trevlig arbetsplats? Då ska du skicka in din ansökan på en gång.

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Tommy Lind
Telefon 0321-59 50 84
Område Ulricehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 16 sept 2022 (29 dagar kvar)