Fritidspedagoger till Tvärreds skolområde

Fritidspedagoger till Tvärreds skolområde

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola - åk 6, verksamhet åk 7-9 och Tingsholm samt verksamhet barn- och elevhälsa. Tvärred ligger ca 11 km från Ulricehamn, det är en landsbygd med flera små utspridda byar. Skolan ligger i byn Stavared och består av förskoleklass upp till årskurs 6 samt fritidshem. Skolan är till stor del miljöanpassad och ligger naturnära med många spännande utomhusmiljöer. Vegby skola är belägen i samhället Vegby, som ligger mellan sjöarna Åsunden och Sämsjön, ca 15 km söder om Ulricehamn. Här finns förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshemmet Kamratgården. Det finns en mycket fin skolgård med stora lekytor, mycket gräsmattor och även små skogspartier där mängder av kojor byggs. Totalt har vi ca 130 elever i vårt skolområde. Inför höstterminen 2021 söker vi nu 2 fritidspedagoger till våra skolor. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I arbetet som fritidspedagog kommer du, tillsammans med dina kollegor, planera och bedriva verksamhet på fritidshemmet utefter gällande styrdokument. Under skoltid stödjer du elever och/eller grupper i deras skolarbete i samråd med klassläraren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog, alternativt lärare med inriktning mot fritidshem. Du är utåtriktad och kan ta initiativ och planera verksamheten i samarbete med dina kollegor. Du är ansvarsfull, har lätt för att skapa tillit och bygga relationer med elever och vårdnadshavare.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Anna Andersson
Telefon 0766-435924
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)