Fritidspedagog till Hössna skola

Fritidspedagog till Hössna skola

Tjänsten innebär ett uppdrag som fritidspedagog inom grundskolan F-6. Du kommer tillsammans med övrig personal utveckla vårt viktiga uppdrag inom fritidshemmet i linje med den reviderade läroplanen.

Kvalifikationer
Du är utbildad fritidspedagog eller grundlärare inom fritidshem och har god kunskap om uppdraget i den samlade läroplanen samt om fritidshemmets nya uppdrag. Vi söker dig som har god förmåga att organisera verksamheten och verkar för en god kvalitet på fritidshemmet. Du är väl förtrogen med våra styrdokument och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och knyta kontakter både hos barn och vuxna. Vidare visar du engagemang i ditt arbete och samarbetar med kollegor i aktuella frågor, elevhälsofrågor samt kring ansvar för arbetsuppgifter utöver undervisningen utifrån ett problemlösande förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Ingela Alkanius
Telefon 0766-435549
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Timmele skolområde strävar efter att ge kunskap, glädje och gemenskap och består av skolorna i Timmele och Hössna. Hössna skola är en enhet som växer i takt med att elevkullarna underifrån blir större. Under hösten kommer vi att få en nyrenoverad skolgård som kommer att skapa mycket goda förutsättningar för att utveckla våra uteaktiviteter. Nu söker vi dig som vill vara med i vårt utvecklingsarbete!