Fritidspedagog/grundlärare inom fritidshem till Hössna skola

Fritidspedagog/grundlärare inom fritidshem till Hössna skola

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Timmele skolområde består av skolorna i Timmele och Hössna. Här strävar vi efter att ge kunskap, glädje och gemenskap. Hössna skola ligger några kilometer utanför Ulricehamn med naturen alldeles inpå knutarna. Hos oss går cirka 110 elever i åldrarna 6-12 år fördelade på förskoleklass och 6 klasser. Vi har också fritidshemsverksamhet för barn från 6 års ålder. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ett uppdrag som fritidspedagog inom grundskolan F-6. Du kommer tillsammans med övrig personal utveckla vårt viktiga uppdrag inom fritidshemmet i linje med den reviderade läroplanen.

Kvalifikationer
Du är utbildad fritidspedagog eller grundlärare inom fritidshem och har god kunskap om uppdraget i den samlade läroplanen samt om fritidshemmets nya uppdrag. Vi söker dig som har ett genuint intresse av att vara med på vår utvecklingsresa där vi bland annat samarbetar med Värdeskaparna. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling och möjligheter till att utvecklas inom din profession. Du har även god förmåga att organisera verksamheten och verkar för en god kvalitet på fritidshemmet. Du är väl förtrogen med våra styrdokument och känner dig trygg i din yrkesroll. Du bör ha lätt för att samarbeta med kollegor och knyta kontakter både hos barn och vuxna. Vidare visar du engagemang i ditt arbete och samarbetar med kollegor i aktuella frågor, elevhälsofrågor samt kring ansvar för arbetsuppgifter utöver undervisningen utifrån ett problemlösande förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Ingela Alkanius
Telefon 0766-435549
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (14 dagar kvar)