Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Fastighet är en verksamhet inom kommunens interna service. Organisationen är indelad i områdena fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel och lokalvård, projektledning/nyproduktion, skogsförvaltning samt administration och förvaltar 155 000 kvm lokalyta. Vi söker nu en fastighetsskötare till enheten fastighetsskötsel. Gruppen består av chef, en driftansvarig, tre drifttekniker, en fastighetstekniker, elva fastighetsskötare, två snickare och två vaktmästare. Vi har flera olika lokaliseringar och denna tjänst kommer att placeras i tätorten Ulricehamn. Vi har bra nyrenoverade och ändamålsenliga lokaler för vår verksamhet på Maskinvägen 6A. Välkommen med din ansökan.,

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att åtgärda felanmälningar på fastigheter, felavhjälpande underhåll och tillse driften av våra fastigheters tekniska system. Beställa och följa upp felavhjälpande underhåll, medverka vid planerat underhåll och besiktningar. Arbetstiden är förlagd dagtid 07:00 - 15:30 (lunch 30min) med möjlighet till flextid. Beredskapstjänstgöring inom fastighetsjouren kommer att ingå i tjänsten vilket innebär att du som söker har ett krav på dig att kunna klara inställelsetider.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning med arbetslivserfarenhet från fastighetsskötsel eller annan teknisk erfarenhet som är relevant för tjänsten. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom el, vvs, ventilation, bygg eller styr. Körkort krävs. Tjänsten ställer krav på att du kan ta egna initiativ i det dagliga arbetet och arbeta självständigt, flexibelt och strukturerat. Du behöver vara stresstålig, kreativ och problemlösande samt ha ett serviceinriktat arbetssätt och en kvalitetsmedvetenhet. Du kommer arbeta tillsammans med många olika kollegor, både inom och utom gruppen vilket ställer krav på en god kommunikation, samarbetsförmåga och att du är relationsskapande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och sociala färdigheter.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Lidenfors
Telefon 0321-59 52 16
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (8 dagar kvar)