Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära symbios med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Fastighet är en verksamhet inom kommunens interna service. Organisationen är indelad i områdena fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel, projektledning/nyproduktion samt administration och förvaltar 155 000 kvm lokalyta.

Vi söker nu en engagerad fastighetsskötare som är intresserad av att arbeta flexibelt och självständigt där behov uppstår inom vår organisation.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med allehanda uppgifter inom fastighet såsom drift, styr och regler av värme, ventilation etc. I arbetsuppgifterna ingår även olika typer av fastighetsrelaterade reparationer och underhåll. Arbetstiden är förlagd till dagtid kl 07:00-16:00 med möjlighet till flextid. Beredskapstjänstgöring inom fastighetsjouren kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker har genomfört gymnasieutbildning med teknisk inriktning. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning mot fastighetsteknik eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare har du gedigen erfarenhet av servicearbete med teknisk inriktning samt goda tekniska kunskaper. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med VVS, el, ventilation eller styr och regler. Du behöver vara en van IT-användare och inneha lägst B-körkort då resor ingår i tjänsten.

Tjänsten ställer krav på en god förmåga att ta egna initiativ i det dagliga arbetet och att arbeta självständigt och strukturerat. Du behöver vara kreativ och problemlösande samt ha ett serviceinriktat arbetssätt. Du kommer arbeta tillsammans med många olika kollegor, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga och att du är relationsskapande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan - intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson v.25 - v.30 Vesa Myllylä
Telefon 0321-595216
Område Ulricehamn
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 11 aug 2019 (18 dagar kvar)