Förskollärare till Bogesundsskolan

Förskollärare till Bogesundsskolan

Du kommer att arbeta i förskoleklass eller i åk 1 ca 60% av tjänsten, övrig tid ingår arbete på fritidshemmet. Uppdraget innebär att arbeta efter läroplanen och de riktlinjer som finns för verksamheten i förskoleklass och fritidshem.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad förskollärare eller lärare med legitimation för undervisning i förskoleklass. Vi ser positivt på om du har utbildning inom musik och/eller specialpedagogik eller om du har arbetat i förskoleklass tidigare. Som person är du strukturerad med en kreativ och problemlösande förmåga. Du ser möjligheter i förändring och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Din relationskapande förmåga är god och du har lätt för att samarbeta med andra människor för att nå verksamhetens mål. Du uppvisar ett stort engagemang gentemot elever och vårdnadshavare samt för enhetens utveckling.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Anneli Karlsson
Telefon 0321-595336
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/bogesundsskolan/
Sista ansökningsdag 27 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Bogesundsskolan är en F-6 skola som ligger i de centrala delarna av Ulricehamn. Vi är en skola med ca 500 elever med tre/fyra paralleller i varje årskurs. Värdegrunden allas lika värde är viktigt för skolan och vi har sedan länge även ett samarbete med Voi i Kenya som har Bogesunds house.