Enhetschef fastighetsskötsel

Enhetschef fastighetsskötsel

Som enhetschef för fastighetsskötsel ansvarar du för planering, ledning och uppföljning av enhetens mål och innehåll avseende:

* Personal-/arbetsmiljöfrågor
* Ekonomi (budget, uppföljning och analys)
* Verksamhetsutveckling/omvärldsbevakning
* Kvalitetsarbete (ronderingar, felanmälan, drift m.m)

Du leder och fördelar arbetet samt är ansvarig för att utveckla samarbetet med kunder och kommunens övriga verksamheter. Du tillser att arbetet bedrivs i enlighet med Ulricehamns kommuns vision och värdeord samt sektor service strategikarta. I tjänsten ingår också att se till att avtal, styrdokument, regler och rekommendationer inom det aktuella området följs.

Kvalifikationer
Till uppdraget som enhetschef söker vi dig med högskoleutbildning riktad mot fastighetsteknik alternativt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av ett chefsuppdrag och om du har utbildning inom ledarskap är det meriterande. Erfarenhet av fastighets- eller underhållssystem är även det meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du lätt att samarbeta med, har en god relationsskapande förmåga och har ett serviceinriktat arbetssätt. Som chef ser vi att du kommunicerar på ett tydligt sätt och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt med hänsyn till verksamhetens behov. För att fungera i rollen är du bra på problemlösning och har ett nytänkande sätt att ta dig an uppgifter. Du är självgående, har förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter och vid stressade situationer bibehåller du ett lugn och fokuserar på rätt saker.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon 0321-595000
Område Ulricehamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

Fastighet är en verksamhet som ansvarar för kommunens fastighetsbestånd. Organisationen utgörs av fastighetsskötsel, förvaltning, drift, lokalplanering och byggprojekt. Kraven på verksamhet fastighet påverkas starkt av kommunens tillväxt och vi förstärker nu organisationen för att kunna leverera lokaler som stödjer övriga verksamheter. Enheten för fastighetsskötsel har 22 anställda och ansvarar för närmare 60 byggnadskomplex, gruppen hanterar närmare 8000 felanmälningar per år.