Elevassistenter till Stenbocksskolan

Elevassistenter till Stenbocksskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stenbocksskolan ligger centralt i Ulricehamn och hos oss går elever i år 7, 8 och 9. Vi har cirka 600 elever och 70 anställda. Vi vill att våra elever ska uppleva meningsfulla sammanhang, goda relationer, glädje och delaktighet. Tillsammans kan vi skapa en trygg och vänskaplig skolmiljö så att alla får bästa möjligheter att lära sig.

Arbetsuppgifter
Stenbocksskolan söker elevassistenter för arbete på högstadiet. Arbetsuppgifterna kan komma att variera och beslutas av rektor utifrån enhetens behov.
Du ger stöd till enskild elev eller mindre grupp på lektioner, medverkar vid olika aktiviteter med mera. Du kan även komma att fungera som stöd i övrig skolpersonals arbete som kan innebära administrativa arbetsuppgifter som exempelvis elev- och frånvaroregistrering, verksamhetsplanering och annan rapportering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad elevassistent. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som elevassistent på högstadiet ser vi det som meriterande.

Vidare ser vi gärna att du god datorvana och har lätt för kommunikation, både i tal och skrift. Då det innebär mycket och nära kontakt med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor är det av stor vikt att du har en god social kompetens och kommunikativ förmåga. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov.

Övrigt
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Daniel Gustafsson
Telefon 0321-59 53 65
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/stenbocksskolan/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (1 dag kvar)