Drifttekniker

Drifttekniker

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära symbios med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Fastighet är en verksamhet inom kommunens interna service. Organisationen är indelad i områdena fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel, projektledning/nyproduktion samt administration. Enheten för fastighetsskötsel består av chef, 4st drifttekniker, 11st fastighetsskötare, 2st snickare och 2st vaktmästare som tillsammans ansvarar för cirka 60 byggnadskomplex och hanterar närmare 8000 felanmälningar per år. Vi har flera olika lokaliseringar och denna tjänst kommer att placeras i centrala Ulricehamn. Då vi har medarbetare som går i pension söker vi nu en engagerad drifttekniker. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med allehanda uppgifter inom fastighet såsom drift, automation och regler av värme, ventilation etc. I din roll som drifttekniker är du behjälplig med ventilationskontroller, besiktningar etc. Du åtgärdar felanmälningar på fastigheter och utför felavhjälpande underhåll. Du kommer att vara teknisk support till fastighetsskötare, projektledare m.fl. Du står för underhåll och felsökning i vårt fastighets övervakningssystem samt utvecklar systemet för bättre funktionalitet. Du beställer och följer upp felavhjälpande underhåll. Arbetstiden är förlagd till dagtid 07:00 - 15:30 (lunch 30min) med möjlighet till flextid. Beredskapstjänstgöring inom fastighetsjouren kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Du som söker har genomfört gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning mot fastighetsautomation, el eller VVS. Vidare har du erfarenhet av servicearbete inom automation eller ventilation. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med VVS, el och regler. Tjänsten ställer krav på en god förmåga att ta egna initiativ i det dagliga arbetet och att arbeta självständigt, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du behöver vara kreativ och problem-lösande samt ha ett serviceinriktat arbetssätt. Du kommer arbeta tillsammans med många olika kollegor, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta, både inom och utanför gruppen, är relationsskapande, flexibel och stresstålig.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan - intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Lidenfors
Telefon 0321-59 52 16
Område Ulricehamn
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)