Drifttekniker till sim- och sporthallen

Drifttekniker till sim- och sporthallen

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Sektor service är indelad i områdena fastighetsförvaltning, fastighetsskötsel och lokalvård, projektledning/nyproduktion, skogsförvaltning samt administration och förvaltar 155 000 kvm lokalyta. På enheten för fastighetsskötsel består arbetsgruppen av chef, 3 drifttekniker,1 fastighetstekniker 11 fastighetsskötare, 2 snickare och 2 vaktmästare. Vi har flera olika lokaliseringar och denna tjänst kommer att placeras i sim- och sporthallen i centrala Ulricehamn. Ulricehamn är en växande kommun med god ekonomi vilket inom ett par år kommer att innebära en ny simhall och flera andra stora investeringar med nya utmaningar med mycket ny teknik. Parallellt håller vi nu på att rusta för framtiden med ett nytt fastighetssystem och en översyn av våra egna lokaler samt organisation.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter i denna tjänst är att ansvara för den dagliga driften av Ulricehamns sim- och sporthall, men även andra arbetsuppgifter inom kommunens fastigheter kommer att ingå. Du står för underhåll och felsökning i vårt fastighets övervakningssystem samt utvecklar systemet för bättre funktionalitet. Du beställer och följer upp felavhjälpande underhåll. Arbetstiden är förlagd dagtid 07:00 - 15:30 (lunch 30min) med möjlighet till flextid. Beredskapstjänstgöring inom fastighetsjouren kommer att ingå i tjänsten. Innehavaren av tjänsten idag avser att gå i pension men kommer att vara med en längre tid för överlämning av arbetsuppgifter och delge kunskap av den aktuella tekniska utrustningen.

Kvalifikationer
Du som söker har genomfört gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning inom el/styr eller VVS och teknik är meriterande för tjänsten. Vi ser det även som meriterande om du har arbetat på sim/badanläggning i ditt tidigare arbetsliv. Tjänsten ställer krav på en god förmåga att ta egna initiativ i det dagliga arbetet och att arbeta självständigt, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du behöver vara kreativ och problemlösande samt ha ett serviceinriktat arbetssätt. Du kommer arbeta tillsammans med många olika kollegor, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta, både inom och utanför gruppen, är relationsskapande, flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Lidenfors
Telefon 0321-59 52 16
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (9 dagar kvar)