Byggnadssnickare till Fastighetsenheten

Byggnadssnickare till Fastighetsenheten

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Fastighet är en verksamhet inom kommunens sektor service. Enheten för fastighetsskötsel består av chef, 3 drifttekniker, fastighetstekniker, 11 fastighetsskötare, 2 snickare och 2 vaktmästare som tillsammans ansvarar för cirka 60 byggnadskomplex och hanterar närmare 8000 felanmälningar per år. Vi kommer under nästa år att flytta vårt snickeri från UEABs lokaler till egna lokaler på Maskinvägen där hela Enhet Fastighetsskötsel kommer att utgå ifrån. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Vi arbetar med allehanda uppgifter inom fastighet såsom drift, automation och regler av värme och ventilation. I din roll har du i uppgift att utföra snickeriarbeten i kommunens fastigheter, hos privatpersoner med handikappanpassningar och utföra åtgärder i av kommunen hyrda lokaler. Även andra typer av arbetsuppgifter kan komma att ingå. Du åtgärdar felanmälningar på fastigheter, underhåll och utför behovsåtgärder inom ditt uppdrag som snickare. Arbetstiden är förlagd till dagtid 07:00 - 15:30 (lunch 30min) med möjlighet till flextid.

Kvalifikationer
Du som söker har arbetslivserfarenhet som snickare samt genomförd gymnasieutbildning. Vi ser det som meriterande om du är certifierad för Heta arbeten, har truckkort och/eller liftutbildning. Tjänsten ställer krav på en god förmåga att ta egna initiativ i det dagliga arbetet och att arbeta självständigt, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du behöver vara kreativ och problemlösande samt ha ett serviceinriktat arbetssätt. Du kommer arbeta tillsammans med många kollegor, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga både i tal och skrift. Du har lätt för att samarbeta, både inom och utanför gruppen, är relationsskapande, flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Jörgen Lidenfors
Telefon 0321-59 52 16
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (8 dagar kvar)