Bygglärare till Tingsholmsgymnasiet

Bygglärare till Tingsholmsgymnasiet

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Tingsholmsgymnasiet är Ulricehamns kommuns enda gymnasieskola. Lärarpersonalen är organiserad i programarbetslag och ämnesarbetslag. För nyanställda erbjuds individuellt anpassat mentorsprogram. Vi söker nu en lärare till bygg- och anläggningsprogrammet. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som lärare planerar och håller du undervisning i byggämnen (bygg och anläggning, husbyggnad, betong, trä) Du anpassar undervisningen och agerar som mentor för enskilda elever.

Kvalifikationer
Vi söker dig med yrkeslärarexamen med tidigare erfarenhet av undervisning på byggprogram. Du har erfarenhet från byggbranschens generella delar och mer specifikt ifrån byggprogrammets inriktning Husbyggnad. Det är meriterande om du har behörighet i andra ämnen i gymnasieskolan. För att du ska passa in i rollen har du god problemlösande förmåga och arbetar bra med komplexa frågor. Vi har höga förväntningar på din samarbetsförmåga, du lyssnar, kommunicerar och löser eventuella konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och har ett flexibelt förhållningssätt. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Matthias Nordgren
Telefon 0736-792793
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/tingsholm/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (6 dagar kvar)