Biståndshandläggare

Biståndshandläggare

Som biståndshandläggare utreder, bedömer, beslutar och följer du upp insatser enligt SoL, med ett kundfokus där individens behov står i centrum. Arbetet innebär att både kunna arbeta självständigt och i team. Samverkan med utförarverksamheter både internt och externt, sjukvård samt andra angränsande verksamhetsområden är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har för uppdraget adekvat högskoleutbildning, exempelvis socionomutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet som handläggare inom myndighet. Det är meriterande om du har utbildning inom IBIC, MI och/eller systemisk teori samt om du har tidigare erfarenhet av verksamhetssystemet Treserva.

För att lyckas i uppdraget är du flexibel och har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Arbetet ställer vidare krav på att du är lösningsfokuserad, kan arbeta självständigt och har förmåga att bibehålla struktur även under press. Som person har du ett gott bemötande, har en god förmåga att samarbeta samt har intresse för att arbeta med människor inom målgruppen.

Vänta inte med din ansökan - intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon 0321-595000
Område Ulricehamn
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

Beställning och kvalitet ansvarar för tre verksamheter, biståndshandläggning möt äldreomsorg, kommunal sjukvård samt handläggning mot missbruk, färdtjänst, LSS och socialpsykiatri.

Handläggarenheten 1 består av 17 medarbetare, varav 12 biståndshandläggare. Som handläggare arbetar du antingen mot ett geografiskt område i kommunen, eller mot korttidsenhet. Du kan också ha din placering i kommunens vårdplaneringsteam. Nu söker vi en biståndshandläggare till vår korttidsenhet, välkommen med din ansökan till oss!