Administratör till arbetsmarknadsenheten sökes!

Administratör till arbetsmarknadsenheten sökes!

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Sektor välfärd består av de fyra verksamheterna funktionsnedsättning, hemtjänst och hemsjukvård, individ- och familjeomsorg samt vård- och omsorgsboenden. IFO (Individ- och familjeomsorg) ansvarar för följande verksamheter; stöd till barn, ungdomar och deras familjer, stöd till vuxna, försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd samt arbetsmarknadsinsatser och mottagande av nyanlända. Arbetsmarknadsenheten håller till i lokaler på Dalgatan 4 i centrala Ulricehamn. Här arbetar enhetens arbetskonsulenter, flyktingsamordnare, bovärd samt samordnare. Arbetstidens förläggning är i huvudsak måndag-fredag kl. 7.30-16.30 med möjlighet till flex inom tidsramen 06-22 , då verksamheten tillåter det. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Våra uppdrag kommer i huvudsak från försörjningsstöd, arbetsförmedlingen, försäkringskassan, vården samt kommunala aktivitetsansvaret. Inom vår enhet arbetar administratör med olika administrativa uppgifter och bistår kollegor och chef med både administrativa och praktiska uppgifter. Administrationen innebär bland annat * rapportering i Personec självservice vad gäller frånvaro för anställningar med lönestöd. * beställning av varor samt granskning och kontering av fakturor i systemet Raindance * hantera eftersök av ersättning från Migrationsverket * rekvirera bidrag från Arbetsförmedlingen för hela kommunen * systemadministratör i Accorda för att stötta samordnare * ansvar för feriearbete för ungdomar i kommunal verksamhet * ansvar för att möblera lägenheter vid flyktingmottagning samt vara behjälplig vid mottagande av flyktingar. * vara ett stöd i verksamheten vid aktiviteter med deltagare vid behov samt andra vanligt förekommande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en administrativ högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig med erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom offentlig verksamhet. Vi ser det som meriterande med kunskaper och erfarenheter av administrationsverktygen nämnda ovan samt inom Officepaketet. B-körkort är ett krav. Vi söker dig som är driven, har en god samarbetsförmåga, är social och serviceinriktad. Du prioriterar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du är bra på att arbeta självständigt utifrån givna gemensamma uppdrag, se till helheten och utforma ditt arbete utifrån varierande behov. Ansök redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden.

Övrigt
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Malin Lundgren
Telefon 0321-59 56 60
Område Ulricehamn
Yrkesroll Administration, Assistent, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (40 dagar kvar)