Är du SSK-student termin 4-5? Sommarjobba som omvårdnadsassistent!

Är du SSK-student termin 4-5? Sommarjobba som omvårdnadsassistent!

I ditt uppdrag som omvårdnadsassistent arbetar du huvudsakligen inom äldreomsorgen. Du får delegeringar av en ordinarie sjuksköterska att göra många varierade hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetet är omväxlande och med möjlighet till personlig utveckling!

Du arbetar vardagar och det finns alltid en sköterska i tjänst för handledning för dig då du inte självständigt gör medicinska bedömningar.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska med minst fem års erfarenhet från vården (gärna från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård) eller sjuksköterskestuderande på termin 4 eller 5 och med godkänd praktik och tentamen.

Som person är du självständig, strukturerad och kreativ med en problemlösande förmåga. Du är empatisk och professionell i ditt bemötande och samarbetar väl med ett flexibelt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Löpande urval sker vilket innebär att rekryteringen påbörjas redan under annonseringstiden.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Mer info
Kontaktperson Anna-Maria Possner
Telefon 0766-43 66 36
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/aldreboenden/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

Inom Ulricehamns kommuns hemsjukvård arbetar omvårdnadsassistenter och legitimerad personal med hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens egna hem eller på vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med duktiga kollegor. Är du undersköterska med minst fem års erfarenhet från vården eller sjuksköterskestuderande under termin 4 eller 5? Bli vår omsorgsassistent i sommar!