Rörläggare

Rörläggare

Rörläggare till Ulricehamns Energi

Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. Vi är 90 anställda vars främsta uppgift är att tillhandahålla god infrastruktur så att människor och företag kan bo, verka och utvecklas hållbart i Ulricehamns Kommun. Vi som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Vi arbetar tillsammans, för Ulricehamn! Läs mer på www.ueab.se

Drivs du av att arbeta fysiskt med vatten och avlopp? Gillar du pulsen som kommer med ett omväxlande jobb? Vill du vara med där det händer?
Då har du kommit rätt - nu söker Ulricehamns Energi ytterligare en rörläggare.

Som rörläggare på Ulricehamns Energi är ingen dag den andra lik när du jobbar brett inom rörläggning. Tillsammans med ett grymt team arbetar du med underhåll på det befintliga VAledningsnätet, inkoppling av serviser, utförande av vattenavstängningar, läcksökning, lagning av vattenläckor samt åtgärder av spill- och dagvattenstopp till nyanläggning.

I rollen arbetar du systematiskt och förebyggande i syfte att säkra våra ledningsnät. För att lyckas i rollen använder du modern teknisk utrustning. Hos oss arbetar du både självständigt och tillsammans med andra funktioner. Beredskap för VA-nät kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta inom vatten och avlopp. Du har god fysisk, är noggrann och bidrar med positiv stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, där flexibilitet och lyhördhet är extra viktigt för oss. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Vill du vara med i ett härligt team? Det garanterar vi att du får hos oss på Ulricehamns Energi.

Din ansökan tar vi emot via mail till jobb@ueab.se. Ansökningarna behandlas löpande, så tveka inte – skicka in redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Leif Thid, Sektionschef VA-Nät eller Siri Axengren, HR Generalist på växelnumret 0321-53 23 00.
Facklig företrädare: Henrik Johansson, Kommunal. 0321-532300
Mer info
Kontaktperson Leif Thid
Telefon 0321-53 23 00
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ueab.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (10 dagar kvar)