Är du vår nästa Rörläggare?

Är du vår nästa Rörläggare?

Rörläggare till VA avdelningen sökes!

Tjänsten

Som rörläggare på Ulricehamns Energi arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Arbetsuppgifterna består av rörläggning, så som nyanläggning och underhåll på befintligt VA-ledningsnät, inkoppling av serviser mm. Du arbetar även med att utföra vattenavstängningar, laga vattenläckor och åtgärda spill- och dagvattenstopp. Beredskap för VA-nät ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med vatten och avlopp, alternativt ett stort intresse för detta område. Du har god fysisk, social kompetens och arbetar effektivt i vårt arbetsteam. Körkort är ett krav.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Ström, VA & Miljöchef, eller Håkan Steinstö, Arbetsledare VA, på telefonnummer 0321-53 23 00. Ansökningarna behandlas löpande, så välkommen med den redan idag!
Mer info
Email Mejla Ulricehamns Energi AB
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ueab.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ulricehamns Energi AB är ett lokalt energibolag som ägs av Ulricehamns Kommun. Vi ansvarar för infrastrukturen i Ulricehamn vilket innebär att vi bygger, driver och underhåller stora delar av de funktioner som får samhället att fungera. Vi ansvarar för elnät, fibernät, fjärrvärme, vatten och avlopp, avfall, fordonsgas, vägar, belysning samt kommunens transportcentral. Vi är drygt 75 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns Kommun.