Verkmästare till Toveks Bil i Ulricehamn

Verkmästare till Toveks Bil i Ulricehamn

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen - och vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med.

I rollen som verkmästare har du det övergripande ansvaret över den dagliga driften i vår allmänverkstad. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och fördela de arbeten som kommer in till verkstaden. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med vår servicechef Madeleine, samt mekaniker och servicerådgivare. Tillsammans är ert uppdrag att driva en lönsam verkstad, ha nöjda kunder samt att utveckla vår verksamhet i Ulricehamn.

Som verkmästare kommer du bland annat att:
  • Ta emot våra kunder och ge dem råd gällande service och reparation
  • Planera och fördela arbeten på verkstaden
  • Boka in våra kunder på verkstaden
  • Ta emot och lämna ut bilar samt ta betalt efter utfört arbete
  • Kalkylera skador
  • Fakturering
För rollen som verkmästare så söker vi dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt. Det är meriterande om du har arbetat inom fordonsbranschen innan. Du är organiserad och strukturerad, med ett sinne för planering. Vi tror även att du är en van datoranvändare och har lätt för att sätta dig in i nya system och uppgifter. Det är en fördel om du sen tidigare är bekant med våra system: ELSA, Automaster samt Cabas.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Arbetsort: Ulricehamn

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.