Graphic Designer till Skydda, Ulricehamn

Graphic Designer till Skydda, Ulricehamn

Skydda är just nu på en spännande förändringsresa från att vara enbart produktgrossist till att erbjuda tjänster och utbildning inom arbetsplatssäkerhet. Välkommen att vara med och förflytta Skydda till en position som Thought Leader i branschen.

Jobbet i korthet

Du jobbar med Skyddas visuella uttryck, digitalt som print och är navelsträngen mellan sälj- och marknad.

Ditt ansvar

I din roll som Graphic Designer & Web Producer är du en del av navet i marknadsavdelningen. Du är försäljningsavdelningens kontakt in till marknad och du har koll på all marknadsnärvaro som företaget har. Du producerar material för och uppdaterar web, nyhetsbrev och sociala medier varje dag. Mycket av Skyddas kommunikation är digital men man använder även printmaterial. Det kan vara broschyrer, säljpresentationer, mässmaterial, visitkort etc. Ett plus är om du även kan producera rörligt material för webben. Du lägger upp och taggar kampanjer samt a/b-testar.

Du samarbetar med PR-byrå samt digital byrå.

Arbetet punkt för punkt
  • Produktion och implementation av bilder, grafiskt och rörligt material i alla Skyddas medier, digitalt som print.
  • Designa och implementera grafiska kampanjer, banners, bilder till e-handelsplattformen.
  • Anpassa och designa marknadsföringsmaterial inklusive grafiska kampanjer, banners, artiklar till unika kundsegment.
  • Koordinera och designa marknads- och reklammaterial.
  • Uppföljning och utvärdering av marknadsföringskampanjer och aktiviteter
  • Kontakt med externa byråer.
  • Kampanjförpackningar och relaterat material.
Du

Gillar du att inte bara att skapa schysst marknadsmaterial med utan även vara en del av navet i en marknadsavdelning med många kontaktytor kommer du att trivas här. Är du något av en projektledare och kan planera och prioritera och gillar att ta ansvar kan det vara helt rätt tjänst. Du har ett starkt designöga vad gäller färg och form och vet att skillnaden finns i detaljerna. Kunskaper inom Hubspot, Wordpress, grundläggande HTML och erfarenhet från e-Commerce system är en stor fördel.

Skydda

Skydda är Nordens marknadsledande specialister med 40 års erfarenhet inom arbetsplatssäkerhet och personlig skyddsutrustning. Vi hjälper bolag att skapa en trygg arbetsmiljö och ge dem verktygen (kunskap, utbildning & rätt produkter) för en säkrare, effektivare och mer lönsam vardag. Vi tillhandahåller riskbedömningar, utbildningar, rådgivning och personlig skyddsutrustning.

Skydda ingår i Bergman & Beving, ett av norra Europas ledande holdingbolag inom industri och bygg. Bergman och Beving utvecklar bolag som vill bli ledande varumärken inom sina kategorier. Skydda finns i Sverige, Norge och Finland. Vi omsätter drygt 1 miljard och har 75 anställda i hela Norden.

Skyddas mål är att alla ska vara säkra och trygga på jobbet. Alla tjänar på rätt säkerhet.

Kontakt och frågor

Hör gärna av dig till Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin om du har frågor. Välkommen att söka tjänsten hos jerrie.se innan den 26/12.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Marknadsföring, Art director
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 26 dec 2019 (17 dagar kvar)