Content Producer till Skydda, Ulricehamn

Content Producer till Skydda, Ulricehamn

Skydda är just nu på en spännande förändringsresa från att vara enbart produktgrossist till att erbjuda tjänster och utbildning inom arbetsplatssäkerhet. Välkommen att vara med och förflytta Skydda till en position som Thought Leader i branschen.

Jobbet i korthet

Här får du utlopp för din skrivarglädje. Du kommer att skapa produkttexter som är enkla att förstå och skriver innehåll som engagerar i både digitala kanaler och print, externt som internt.

Ditt ansvar

Du kommer att vara den som äger all textdata och kommer att skriva produkttexter och ansvara för artikeldata i PIM som bland annat föder e-handeln. Målet är att ha tydliga produkttexter som gör det enkelt för kunden att välja rätt produkt. Du arbetar aktivt med att hämta in och samla all nödvändig information från leverantörer såsom text, bild, video, egenskaper mm.

Du kommer även att producera text för kunskapsartiklar, whitepapers, rapporter, broschyrer, nyhetsbrev etc. Du jobbar dagligen med SEO-optimering. Rollen är delvis nordisk och du har kontakt med översättningsbyrå för rätt material till respektive land. Om kunskap och intresse finns kan man också jobba med en del produktfotografering och övrig grafisk produktion.

Du samarbetar med PR byrå och digital byrå.

Arbetet punkt för punkt
  • Producera och implementera marknadsförings- och kommunikationsmaterial i alla Skyddas medier
  • Skriva produkttexter, administrera artikelinformation.
  • Ansvara för allt textinnehåll i kampanjer, artiklar och annat kommunikationsmaterial bade för e-handelsplattformen, wordpress-site och övriga kanaler.
  • Ansvara för bearbetning och lagring av bild och text inom marknadsföring och kommunikation
  • Kontakt med leverantörer och aktivt insamlande av artikelinformation, så som texter, bilder, egenskaper mm.
  • Kontakter med externa byråer.
  • Ev. fotografering av artiklar i företagets studio.
Du

I den här rollen trivs du som älskar att skriva. Du som kan få till den där enkla, beskrivande texten så kunden har lätt att välja rätt och som även gillar att författa längre engagerande artiklar. Digital kommunikation och e-handel är din grej och som person har du hög servicenivå och gillar att ta ansvar.

Skydda

Skydda är Nordens marknadsledande specialister med 40 års erfarenhet inom arbetsplatssäkerhet och personlig skyddsutrustning. Vi hjälper bolag att skapa en trygg arbetsmiljö och ge dem verktygen (kunskap, utbildning & rätt produkter) för en säkrare, effektivare och mer lönsam vardag. Vi tillhandhåller riskbedömningar, utbildningar, rådgivning och personlig skyddsutrustning.

Skydda ingår i Bergman & Beving, ett av norra Europas ledande holdingbolag inom industri och bygg. Bergman och Beving utvecklar bolag som vill bli ledande varumärken inom sina kategorier. Skydda finns i Sverige, Norge och Finland. Vi omsätter drygt 1 miljard och har 75 anställda i hela Norden.

Skyddas mål är att alla ska vara säkra och trygga på jobbet. Alla tjänar på rätt säkerhet.

Kontakt och frågor

Hör gärna av dig till Helene Hagman, 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se Linkedin om du har frågor. Välkommen att söka tjänsten hos jerrie.se innan den 26/12.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 26 dec 2019 (11 dagar kvar)