Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Är du en självgående person som tycker om att ha kontakt med hyresgäster, att laga och lösa praktiska problem hos en fastighetsägare där det händer mycket? Gillar du att ge service och att arbeta med att ge människor en fungerande vardag? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en Fastighetstekniker till SBB i Ulricehamn och Jönköping

Om vår kund

Samhällsbyggnadsbolaget grundades av Ilija Batljan i mars 2016 med visionen om att bygga det bästa nordiska fastighetsbolaget för bostäder och samhällsfastigheter. Bolagets strategi är att långsiktigt äga, förvalta och utveckla hyresreglerade bostadsfastigheter i Sverige och samhällsfastigheter i Norden samt bedriva ett aktivt fastighetsutvecklingsarbete där kassaflödesfastigheter omvandlas till byggrätter för social infrastruktur.

För mer information gå in på www.sbbnorden.se

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker för hos oss kommer du att vara stationerad i Ulricehamn och Jönköpings området och ansvara för driftsfrågor, felavhjälpande underhåll och tekniska installationer i framförallt bostadslägenheter men även i våra lokaler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ta emot och åtgärda felanmälningar
  • Genomföra reparationer
  • Genomföra ronderingar och kontroller
  • Byta filter och allmän tillsyn av ventilationssystemen, värmesystem och värmepumpar
  • Utföra lägenhetsbesiktningar
  • Sköta inre och i viss mån yttre miljö
  • Ansvara för beställningar och att följa upp mindre reparationer och underhåll
  • Vara behjälplig i ombyggnads- och renoveringsprojekt
  • Ansvara för verktyg och redskap
Din profil

Din profil
Du kommer till ett entreprenörsdrivet börsnoterat fastighetsbolag med ambitioner att skapa värde och nytta. Du får stort eget ansvar och frihet i rollen och möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt. SBB har en mycket prestigelös och utvecklingsorienterad företagskultur med bra villkor.

För att passa i rollen ser vi gärna att du har utbildning inom teknik, VVS eller el. Har du kunskap inom el, styr och regler är det ett stort plus. Du har några års arbetserfarenhet inom fastighetsteknik eller motsvarande och ska ha jobbat inom bostäder.

Du hanterar det svenska språket flytande i både tal och skrift samt besitter goda datorkunskaper, har du tidigare arbetat i system så som Vitec eller Momentum är det meriterande. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna kandidater som bor i närområdet till Ulricehamn.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att ge service, är praktiskt lagd och som vill bidra till en bra boendemiljö för deras hyresgäster. Du har lätt för att samarbeta, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem. För att trivas hos SBB bör du vara flexibel gällande förändringar och klara att arbeta självständigt. SBB är ett entreprenöriellt bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.
Vi begär utdrag ur belastningsregister för alla våra medarbetare.

Sökord

Fastighetstekniker, SBB, Samhällsbyggnadsbolaget, Ulricehamn, bostadsfastigheter, samhällsfastigheter, Ulricehamn, Jönköping
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.