Vi söker pressgjutare till IRO i Ulricehamn

Vi söker pressgjutare till IRO i Ulricehamn

Arbetet på ett modernt pressgjuteri innebär allt från enklare uppgifter till att ställa om, programmera och övervaka, utföra underhåll på maskiner och robotar samt att kontrollera utfallet från processen. Vill du vara med vid uppstart av en ny avdelning som kommer pressgjuta i zink? Då kan du vara rätt person för oss!

Arbetsuppgifter:
  • Programmering av pressgjutmaskiner (Styrda maskiner)
  • Programmering av robotar (ABB, KUKA)
  • Processövervakning
  • Olika ställ på cellen
  • Avsyning efter kontrollinstruktion
  • Övrig hantering av gods som ingår i ett gjuteri såsom efterbearbetning av gjutgods
  • Gjutprocessen är en del i en produktionslina där jobb som trådgnistning, plan- och profilslipning samt lödning ingår. Erfarenhet inom dessa områden är ett plus.
Vi söker dig med teknisk utbildning samt några års erfarenhet som pressgjutare. Du som söker bör ha en naturlig nyfikenhet om hur saker fungerar och har lätt för att lära. Vidare är du en driven, noggrann och serviceinriktad person. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla, pålitlighet och kvalitetsmedvetenhet är egenskaper som värderas högt. Ett krav är svenska i tal och skrift. Har du truckkort ser vi det som en merit.

Tjänsten är på heltid, dagtid, mån-tor 06:20-15:40, fre 06:20-12:52. Skift kan förekomma vid ett senare skede.

Inledningsvis kommer du vara anställd hos oss på Söder & Co. För rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund.
Ansöker gör du via Söder o Co:s hemsida: www.soderco.se
Sista ansökningsdag: 2018-11-30

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag!
Mer info
Kontaktperson Igor Vidovic
Telefon 0768-936 949
Område Ulricehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IRO och Aros Electronics, som båda ingår i den Belgiska Van De Wiele-koncernen, arbetar tillsammans i tre divisioner: textil, industri och fordon. Inom dessa tre divisioner utvecklar och producerar vi både mekanik och elektronik till kompletta produkter. IRO ligger i Ulricehamn med ca 125 anställda och Aros Electronics ligger i Mölndal med ca 150 anställda.