Jobro söker svetsare

Jobro söker svetsare

Som svetsare på Jobro ställs höga krav på precision och noggrannhet. Arbetsuppgifterna består utav svetsning av plåtdetaljer till framförallt fordonsindustrin. Vi söker dig som har erfarenhet från MIG/MAG/TIG samt även punktsvets. Det är även viktigt att du som sökande har kunskap inom ritningsläsning. Arbetet är förlagt på 2 skift och det är därmed av stor vikt att du som söker inte ser några hinder med det. Detta är ett längre uppdrag där du som sökande har möjlighet i förlängningen att bli anställd direkt hos kund.

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet inom yrket, har en god teknisk kompetens och brinner för ditt arbete. Du trivs att arbeta tillsammans med andra människor och har inga problem att samarbeta. Som person är du ansvarstagande, målinriktad och har alltid en strävan av att lämna ifrån dig ett bra utfört arbete.

Vi ser det som ett krav att du som söker har relevant utbildning inom området samt besitter en praktisk erfarenhet.
Du kommunicerar obehindrat i svenska språket. Truckkort är ett krav för tjänsten.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teknikföretaget Jobro är den snabbrörliga specialisten på komplexa plåtdetaljer för verkstads- och fordonsindustrin. Ett helhets erbjudande under tak i form av simulering, konceptutveckling och tillverkning. Spetskompetens och en modern maskinpark i världsklass gör att kundstocken växer snabbt. Sverige är för närvarande den största marknaden, men orderingången ökar alltmer från övriga Europa.