Industrielektriker sökes!

Industrielektriker sökes!

Är du en serviceinriktad elektriker och vill fortsätta utvecklas inom ditt område? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom industrin? Tycker du om att arbeta såväl hands-on som i projekt? Om detta stämmer in på dig, kan du vara den vi söker.

För vår kunds verksamhet söker vi nu dig som vill arbeta som industrielektriker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av förebyggande och avhjälpande el-och automationsarbeten, samt att konstruera och genomföra förbättringar på den befintliga maskinparken. Stor vikt läggs vid erfarenhet av felsökning, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustning. Arbetet är förlagt på dagtid. Du kommer inledningsvis anställas av oss på Söder & Co, men för rätt person finns goda chanser till övertag av kund.

Vi tror att du som söker tjänsten är noggrann och har god känsla för ordning och reda, samt att du arbetar utifrån ett högt säkerhetstänk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, och har god datavana. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.