Jobba med Kundtjänst i Borås

Jobba med Kundtjänst i Borås

Om tjänsten

Är du en social person som drivs av möjligheten att utvecklas och att få jobba med människor? Skulle du vilja arbeta med försäljning, kundsupport och problemlösning? Då har vi på Recruitive spännande uppdrag som skulle passa dig! Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden genom vår uppdragsgivare i Borås. Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Den här tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av Recruitive men arbeta hos vår kund i Borås. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med försäljning och problemlösning samt att ge professionell service och support. Dessutom kommer du att ta emot inkommande samtal och mejl samt att ge kunder råd.
I jobbet ingår till exempel att
  • försäljning
  • hjälpa kunder som har problem
  • ge service i världsklass
Din profil

Den vi söker
I den här rollen lägger vi större vikt vid din personlighet än dina erfarenheter och nuvarande kunskaper. Det är viktigt att du har en positiv inställning till det mesta och ser lösningar framför problem. Vi tror att de flesta har förmågan att lära sig det som det här arbetet kräver och men vi tror att en nyfikenhet på jobbet som kundtjänstmedarbetare är en förutsättning för att trivas i jobbet.

Vi ser gärna att du
  • har en gymnasieexamen
  • har goda kunskaper i både svenska och engelska.
Om företaget

Något som utmärker oss på Recruitive är att vi ger våra medarbetare alla möjligheter att utvecklas. Hos oss får individer plats att glänsa samtidigt som vi har en otroligt stark lagkänsla. Vi anordnar ofta roliga aktiviteter och umgås mycket utanför jobbets lokaler. Vill du vara med i vår gemenskap och samtidigt ha ett utvecklande och roligt jobb? Sök till oss idag!

Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos Comviqs kundservice. Du kommer även ha lön enligt kollektivavtal. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.recruitive.se
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Borås, Eskilstuna, Örebro och Göteborg.
Vi är auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar till våra anställda. Som anställd på Recruitive får du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.