Driven platschef till ByggArvid

Driven platschef till ByggArvid

ByggArvid AB:

ByggArvid AB är ett byggföretag som år 2018 firar 75-årsjubileum och som verka regionalt med utgångspunkt från Ulricehamn. Verksamheten omfattar Entreprenad och Projektutveckling. Omsättningen uppgick 2017 till 194 MSEK, antalet anställda är ca 40.

ByggArvid växer och söker nu en driven platschef!

Välkommen till ByggArvid

ByggArvid bedriver entreprenadverksamhet och projektutveckling med ambitionen att varje kväll skall vår personal kunna sova hemma.

Ett väl utfört arbete är en del av vårt jobb, men handlar lika mycket om att bygga tilltro och relationer mellan våra självklara samarbetspartners.

Ödmjukhet, Engagemang och Stolthet är våra tre värdeord. Dessa vill vi att du som medarbetare ska känna och dela med oss och våra samarbetspartner.

Din framtid

Som platschef hos ByggArvid har du ett omväxlande jobb med stort eget ansvar, från en idé till att vi lämnar över till nöjda kunder och boende. Du har huvudansvaret för tid, kvalitet och ekonomi och tillsammans med kunniga medarbetare för du projekten mot våra mål.

Nu letar vi blivande nyfikna stjärnor som vill vara med på en utmanade och spännande byggresa! I rollen som platschef kommer du arbeta med mycket varierande uppgifter och vara delaktig i flera projekt. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda och ansvara för genomförandet av tilldelade byggprojekt enligt fastställd budget.
  • Ansvara för ekonomisk planering och tidsplaner
  • Ansvara för ÄTA-hantering
  • Ansvar och koordinera resurser i tilldelade projekt.
  • Ta fram projektets underlag inför rapportering och projektavslut.
  • Arbetsmiljöansvar för bas U efter skriftlig delegering från AC
Dina arbetsuppgifter kan se väldigt olika ut beroende på i vilket skede projektet befinner sig i. Dagarna består av samarbete med både medarbetare och underentreprenörer.

Du har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.Du är eller har tidigare arbetat som platschef eller som kvalificerad arbetsledare under några år.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rapprekrytering.se/
Sista ansökningsdag 4 mars (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAPP Personal & Rekrytering är ett innovativt konsultföretag som präglas av driv, professionalism och mervärde. Vi är ett mindre företag med stora resurser som står för ett personligt engagemang och säkra processer. Vi vill ligga i framkant med våra kunder och ser att kundanpassade personal & rekryteringslösningar gynnar istället för färdiga traditionella paket.