Ekonomiassistent/Administratör

Ekonomiassistent/Administratör

Nu söker vi en Ekonomiassistent / Administratör till Emballator i Ulricehamn!
Är du en driven, noggrann och strukturerad person som gillar att arbeta med ekonomiuppgifter och administration. Trivs du i en roll där du får arbeta i en omväxlande och stimulerande miljö där det är högt till tak? Har du dessutom en god kommunikationsförmåga och hög servicekänsla? Då kan du vara den vi söker!

Din roll

Till Emballators huvudkontor i Ulricehamn söker vi nu dig som har erfarenhet av att jobba på en ekonomiavdelning med vanligt förekommande arbetsuppgifter. I din roll ingår löpande bokföring, ansvar för kundreskontra, fakturering samt viss assistans vid bokslut. Förutom löpande ekonomiarbete ingår att vara backup på lön. Dessutom kommer du att stötta HR-chef med olika administrativa uppgifter t.ex. utbildningsadministration och uppdatera HR-information på intranätet. En av dina arbetsuppgifter är att bemanna receptionen och välkomna besökare, ansvara för att miljön på kontoret är trivsam samt förbereda inför konferenser och besök. Till viss del ingår det också att hjälpa till med inköp och planering inför events och workshops.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt. Du har en hög servicekänsla är mån om goda relationer och har en hög samarbetsförmåga. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och du kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar. Du har en god problemlösningsförmåga och har förmågan att ta egna initiativ. Ditt arbetssätt är strukturerat och du är analytisk i ditt sätt. Du trivs i en roll där du delvis jobbar på egen hand och tar ansvar för dina uppgifter samt deadlines.

Krav
  • Du har en lämplig utbildning inom ekonomi. Alternativt några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning där du genom erfarenhet känner dig trygg i dina arbetsuppgifter som ekonomiassistent.
  • Du har goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • Du är kommunikativ och behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Du är en van Officeanvändare särskilt Excel
  • Du har erfarenhet av löneadministration
Meriterande
  • Kunskaper i ekonomisystemet SAP
  • Kunskaper i lönesystem Agda
  • Erfarenhet av intrastatredovisning
Sista ansökningsdag är 2020-01-31 men vänta inte med din ansökan då behovet är omgående och vi läser CV och träffar kandidater löpande.

Har du några frågor om denna tjänst så är du välkommen att kontakta

Eva Thuresson 0734073375

Välkommen med din ansökan !

Om vår uppdragsgivare

Emballator Metal Group utvecklar och tillverkar förpackningslösningar för färg- och kemiindustrin. Geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Våra enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä samt säljkontor i Köpenhamn, Moss och Włocławek. Emballator Metal Group har ca 250 anställda och omsätter ca 670 miljoner kronor. Företaget ingår i den familjeägda Herencokoncernen.

Läs mer på emballatormetalgroup.se

Om rekryterande företag

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda.

Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar.

Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb 2020 (7 dagar kvar)