Anläggningsarbetare sökes till MH Entreprenad

Anläggningsarbetare sökes till MH Entreprenad

Har du tidigare erfarenhet av anläggningsarbete och söker nu ett nytt jobb med omväxlande arbetsuppgifter och ett härligt gäng medarbetare? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med varierande uppgifter inom mark och anläggningsarbete. Det kan vara arbetsuppgifter som grundläggningsarbete, rörläggning, stenarbete, plattsättning m.m. Arbetsdagarna kommer att vara omväxlande och du jobbar i ett team där din arbetsledare också är din närmaste chef. Du har stor frihet under ansvar.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom området men samtidigt känner en nyfikenhet att lära sig nya saker. Du är social, har ett driv att komma framåt samt skapar trivsel och god stämning i arbetslaget. Att ta stort ansvar är en självklarhet liksom viljan att lösa uppkomna problem på bästa sätt.

Skallkrav:
  • Minst 1 års erfarenhet av anläggningsarbete
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Villkor

Villkor:
Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Ulricehamn
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Omgående
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MH Entreprenad har idag 12 anställda och hjälper både företag och kommuner med deras anläggningsarbete. Det handlar ofta om stor projekt där man är med i hela processen från början till slut. Det är ett företag med korta beslutsvägar och där alla jobbar gemensamt för att nå målen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.