Administratör/innesäljare

Administratör/innesäljare

Vi söker dig, gärna med ett förflutet som egenföretagare, som kan stötta oss i det administrativa men även i övriga förekommande arbeten på ett litet kontor och försäljning/lager. Meriterande är kunskap/erfarenhet från lantbruk.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir allt inom bokföring/ekonomisk redovisning, registrera övriga inkommande underlag, skicka kallelser till kurser, ta emot kunder, aktivt delta i försäljning av våra produkter mm. Vi uppskattar ett flexibelt tankesätt, att vara beredd att kunna rycka in där det behövs med de arbetsuppgifterna som kan uppstå på ett litet kontor och lager.
Arbetsuppgifterna kan anpassas beroende på tidigare erfarenheter.

Erfarenheter/krav: Ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Körkort B, gärna BE. övriga behörigheter är meriterande. Vi använder Visma Administration. Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift. Hög social kompetens, du ska kunna vara ett ansikte utåt samtidigt som du är en lagspelare.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Lön och tillträdesdag efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande genomgång av ansökningarna samt intervjuer. Vi ser helst att vi får din ansökan via mejl.

Frågor om tjänsten kan ställas till VD Fredrik Johansson 0515-824
00, Roger Söderqvist 0515-824 05 eller Lennart Wiklund 0515-824 07.

Lundby Maskinstation AB

Industrigatan 1

523 78 Trädet.

0515-510 20

fredrik@lundby-maskinstation.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Johansson
Telefon 0515-82400
Email Mejla Fredrik Johansson
Område Ulricehamn
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lundby-maskinstation.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundby Maskinstation AB bedriver traditionell maskinstationsverksamhet inom jordbruk men även entreprenad och åkeriverksamhet samt försäljning av bl.a. plast och betongprodukter mm. Titta gärna in på vår hemsida, www.lundby-maskinstation.se
Personalstyrkan består totalt av ca 20-25 årsanställda/F-skattare, varav 3-4 st på kontoret.