Administratör/allt i allo

Administratör/allt i allo

Vi söker dig, gärna med ett förflutet som egenföretagare, som kan stötta oss i det administrativa men även i övriga förekommande arbeten på ett litet kontor och försäljning/lager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir registrering av fakturor, registrera övriga inkommande underlag, skicka kallelser till kurser, ta emot kunder mm. Vi uppskattar ett flexibelt tankesätt, att vara beredd att kunna rycka in där det behövs, med de arbetsuppgifterna som kan uppstå på ett litet kontor och lager. Arbetsuppgifterna kan anpassas beroende på tidigare erfarenheter.

Erfarenheter/krav: Ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet. Vi använder Visma Administration. Goda kunskaper i svenska språket , både tal och skrift. Hög social kompetens, du ska kunna vara ett ansikte utåt samtidigt som du är en lagspelare.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Lön och tillträdesdag efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande genomgång av ansökningarna samt intervjuer.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Johansson
Telefon 0515-824 00
Email Mejla Fredrik Johansson
Område Ulricehamn
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lundby-maskinstation.se/
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundby Maskinstation AB bedriver traditionell maskinstationsverksamhet inom jordbruk men även entreprenad och åkeriverksamhet samt försäljning av bl.a. plast och betongprodukter mm. Titta gärna in på vår hemsida, www.lundbymaskinstation.se Personalstyrkan består totalt av ca 20-25 årsanställda, varav 3-4 st på kontoret.