Vi söker operatörer till måleri i ytbehandlingsindustri. Är du den vi söker?

Vi söker operatörer till måleri i ytbehandlingsindustri. Är du den vi söker?

OM FÖRETAGET

Till vår kund i Ulricehamn söker vi nu engagerade industriarbetare! Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du inledningsvis kommer att vara anställd av Lernia och uthyrd till kundföretaget, för att efter en tid bli anställd av kunden.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som maskinoperatör vid en lackeringsmaskin, där du kommer att rostskyddslackera olika slags lastbilsdelar.

Om dig

Som maskinoperatör är det viktigt att du är noggrann och tekniskt intresserad. Vi förutsätter att du tycker att det är viktigt att vara punktlig och att hålla tider.
  • Du måste kunna jobba 3-skift (dag/kväll/natt) eftersom vi följer kundens tider.
  • God svenska i tal och skrift.
  • Körkort och tillgång till bil
Du bör bo i Ulricehamn med omnejd.

Om anställningen
  • Placeringsort: Ulricehamn
  • Tjänstgöringsgrad: 3-skift
  • Tillträde: omgående
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.