Motviktstruckförare för in,- utgods

Motviktstruckförare för in,- utgods

Är du truckförare och söker nya utmaningar? Vill du arbeta inom industrin och bli en del av ett härligt gäng? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med materialhantering i kundföretagets produktion och på deras lager. Som truckförare är du en viktig del i det dagliga logistikflödet och du kommer att köra truck utomhus. Det är framförallt motviktstruck som kommer vara ditt dagliga hjälpmedel i arbetet. Och i den här tjänsten söker vi dig som har mycket erfarenhet och kunskap inom truckområdet.

Om dig

Krav:
  • Truckkort A+B
  • Körkort och tillgång till bil
  • Erfarenhet av att lasta och lossa lastbilar med gods
Meriterande:
- Att kunna arbeta skift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, såsom att du är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är ansvarstagande, har en positiv inställning och hög arbetsmoral.

Om anställningen
  • Placeringsort: Ulricehamn
  • Tjänstgöringsgrad: dagtid
  • Tillträde: omgående (eller enligt överenskommelse)
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult blir du anställd av oss på Lernia, men arbetar hos vår kund. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter inför framtiden. Lernia är ett bemanningsföretag som arbetar med långsiktighet och heltidsanställningar, och för rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli anställd av kundföretaget.