Industriarbetare sökes!

Industriarbetare sökes!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi engagerade industriarbetare. Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer exempelvis bestå av montering och annat industriarbete. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli anställd hos kund.

Formell kompetens

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Du behöver inte ha erfarenhet, huvudsaken är att du är engagerad och intresserad av att lära dig.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du måste kunna jobba treskift (dag, kväll och natt).

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig och självgående har ett positivt sätt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / Heltid skiftarbete / Ulricehamn

Tillträdesdag

Omgående

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.