Erfarna truckförare med vana av att köra motvikt

Erfarna truckförare med vana av att köra motvikt

Är du en van truckförare? Vill du arbeta inom industrin och bli en del av ett härligt gäng? Då ska du söka dig till oss!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med materialhantering inne i företagets produktion och på deras lager, men även utomhus. Som truckförare är du en viktig del i det dagliga logistikflödet. Det är framför allt motviktstruck som du kommer att köra (B1). Du måste kunna arbeta treskift, vilket innebär dag, kväll och natt.

Om dig

Ett krav är att du har god erfarenhet av att köra truck, framför allt motviktstruck.

Körkort och tillgång till bil

Behärska svenska i tal och skrift

Ett plus är om du bor i närheten av Ulricehamn

Personliga egenskaper

Vi förutsätter att du är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är ansvarstagande och kan passa tider, har hög arbetsmoral samt en positiv inställning.

Om anställningen
  • Placeringsort: Ulricehamn
  • Tjänstgöringsgrad: 3-skift (dag, kväll, natt)
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Ulricehamn
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult blir du anställd av Lernia men arbetar hos vår kund. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, och genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter inför framtiden. Lernia är ett bemanningsföretag som arbetar med långsiktighet och heltidsanställningar. Detta är en hyrrekrytering, vilket innebär att du inledningsvis blir uthyrd till vår kund, för att sedan bli anställd av företaget.